Nyheder | Andelsboligforeningen Højskolelunden

Andelsboligforeningen Højskolelunden

Et stort træ faldt............

Vi havde et stort træ, der stod lige op ad de nordlige carporte. Hvis den faldt ned i carporten ville der ryge mange biler med. Vi fik den fældet i begyndelsen af november, og den var da også mørk inde midt i.

Så skal der skiftes pærer i gadelyset.

Bygningsinspektør Aage og teknisk chef Benny skifter en pære.

Aage fotograferer og Benny arbejder.

 

Vi holdt julefrokost på Højskolen

Den 24. November hold vi julefrokost. Der var 23 fremmødte, hvilket er flot ud af 29 beboere. Som sædvanlig var vi Røddingsstuen på Højskolen. Køkkenet på Højskolen havde tilberedt en lækker julefrokost til os. 

Der blev drukket godt af snapsen, sunget en masse julesange, fortalt pæne og mindre pæne vitser og snakken gik godt. Så alle syntes vist, vi havde en herlig eftermiddag.

 

Torsdag den 12. oktober havde vi havedag i Højskolelunden.

Vi startede om morgenen med kaffe og hjemmebagte boller. Herefter gik de arbejdsivrige beboere i gang med de opgaver, der skulle udføres: Der blev fejet i carportene, gjort rent i affaldsskurene og vasket affaldscontainere. Der blev beskåret buske og træer, renset kloakker og aquadræn samt andre mindre opgaver.                                                                                                                         Indimellem var der selvfølgelig ølpause, og formiddagen sluttede med grillpølser! Så vi fik pyntet op, og vi fik hygget!

Vi kan ikke gå på vandet, men vi ka' så meget andet........


Vores store sø var helt groet til med søgræs og siv, så vi ikke kunne se vandet og fiskene. 

Mandag den 15. september trak vores gode nabo Ove i sine waders, og så gik han ud i søen og klippede græs og trak siv op. Vi andre fik al affaldet læsset på en trailer og kørt væk. 11 trailerfulde blev det til!

Det var en lang dag – indimellem hyggede vi dog vældigt med kaffe og kage samt hotdogs – og vejret var jo skønt.

Resultatet blev rigtig godt – men hold da op, hvor var vi trætte sidst på eftermiddagen!

HER FORTÆLLER VI LIDT OM, HVAD DER SKER I HØJSKOLELUNDEN I LØBET AF ÅRET OG VISER BILLEDER FRA MANGE AF BEGIVENHEDERNE.

Billeder fra grillfesten

Vi holdt grillfest i Højskolelunden

Fredag den 28. juli  var beboerne i Højskolelunden samlet til grillfest, for at fejre at vi var færdige med at få sandblæst og vandskuret. Murermester Niels Hansen fra Hjerting Byggeforretning var inviteret og fik stor tak fra formanden Jørn E. Juul for veludført arbejde.

Og så blev der sunget, spist pølser med masser af tilbehør, drukket øl og vin. Eftermiddagen sluttede med kaffe og en masse hjemmebag. 

En rigtig hyggelig eftermiddag hvor vi var heldige at have dejlig varmt og tørt vejr.

 

Så har vi fået opsat et flot "reklameskilt"

Skiltet henviser til denne hjemmeside, hvor interesserede kan få mere at vide om vores forening.

Vore 3 søer er dybfrosne - og så gik vi i gang med buskrydderen

Aage Gram vejer mindst, så han gik ud på isen med en buskrydder og et tov om maven. Så blev de uønskede planter skåret end og fjernet. Arbejdet sluttede med at vi fik et glas rom til at få varmen på igen.

 

I 2022 havde vi gang i renovering og servicearbejder.

I juli malede vi selv vore carporte og cykelskuret. 11 beboere mødte op, og i løbet af 4 dage blev alt malet. Vi havde fået tilbud fra et malerfirma, men sparede rigtig rigtig mange penge ved at gøre arbejdet selv. Og så hyggede vi os rigtig meget ved det. Der var formiddagskaffe frokost og også aftensmad, så det sociale liv blev styrket.

Vi har også afholdt 2 havedage, hvor vi klarede flere af de småting, som vi ikke vil leje firmaer til at udføre.

Vore vinduer og døre blev efterset af Velux. Var der noget, som ikke virkede, eller lister, der var dårlige, blev alt ordnet.

Så fik vi Jysk tagrenderens til at rense vore tagrender. Se billederne.

Der er ventilationsanlæg i vore lejligheder, og i år har vi fået hele anlægget renset. DVT fra Løgumkloster udførte arbejdet, hvor en  børste, der var koblet til en støvsuger, blev sendt rundt i rørene.